Kahramanmaraş´ta Düzenlenen 2. Kitap ve Kültür Fuarına Katıldık.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve yurt genelinden 220 şair ve yazarın katıldığı II. Kitap ve Kültür Fuarı'na katıldık.

01.12.2015 1131

Kahramanmaraş 2.Kitap ve Kültür Fuarı 20-29 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 254 yerel  ve ulusal yayınevlerinin yer aldığı, 220 şair ve yazarın okuyucuları için kitaplarını imzaladığı Kahramanmaraş 2.Kitap ve Kültür Fuarı'nı okulumuzdan bir grup öğrenciyle ziyaret ettik. "Şemsiyeli Gökkuşağı Sokak" ile kitapların renkli dünyası konusunda çağrışım oluşturulması ve gençlerin ağırlıklı olduğu yeni nesile kitap sevgisini aşılamak hedefiyle okurlara seslenen kitap fuarında öğrencilerimizle beraber Halit Ertuğrul, Emine Şenlikoğlu,Vehbi Vakkasoğlu,Ahmet Günbay Yıldız ve Erdal Demirkıran ile tanışma fırsatı bulmuşken kitaplarımızı da imzalatmayı unutmadık.

fotograf_galerisi_1372582.html